Saturday, December 19, 2009

"Fetita cu chibrituri "-19 dec 2009 Piata Mare













































































































































Se numeste Furtuna , o gramada de sentimente , de idei , de momente in care iti dai seama cine esti cu adevarat si te accepti asa cum esti ...Esti acaparat de tot felul de intamplari la care nu sti cum sa reactionezi ...Se numeste Furtuna , fiindca dupa ea iese soarele si iti dai seama ca datorita ei te-ai regasit .

Asa ma simt eu , asa se simt si ei , e vorba de trupa Strumfazy, asa am botezat trupa noastra , aici ne maturizam , aici ne acceptam pe noi insine , dar cel mai important aici exista prietenia sincera , puritatea cuvintelor "imi pare rau" si replicile" ce-ar fi daca" _"vom incerca"" vom reusi "

Revenind la titlu , dupa 1 Decembrie am stabilit sa facem o piesa , trecuta dealtfel de mult in revista insa exista o probabilitate sa nu o facem , o saptamana nu am putut sa facem nimic , ne-au mai ramas cateva zile timp in care am facut 10 ore de repetitii. Din cauza catorva probleme de organizare aparute inevitabil trebuia sa anulam piesa cu jumatate de ora de la debut insa nu ne-am lasat si chiar daca nu am putut juca pe scena ,care nu putea fi montata, am jucat in fata ei , loc in care am adunat destui oameni cat sa vedem ca n-am lucrat in zadar. Cu ce am inceput si ce a iesit ."Fetita cu chibrituri "


Coordonator teatru Manda Andreea

9 comments:

Anonymous said...

Hehe, in cle 10 ore de repetitii vreo 5 au fost incercari ale trupei de-a se coagula in jurul piesei, si trebuie sa recunoastem ca minunata noastra coordonatoare are (ca intotdeauna) cel putin 70% din merite. Nu mai spun ca desi am enervato, tachinato, omorato pana la ultimu nerv, ne-a iertat si ne-a motivat sa mergem mai departe. Pe langa asta am avut de data asta parte de cele mai inedite experiente, dupa ce-am schimbat actori in diferite roluri, dupa ce-am perfectionat totul, am patito cu scena, si totusi am trecut peste... Toate astea datorita spiritului de echipa, datorita lui Mandy, datorita determinarii, datorita faptului ca pana la urma in trupa asta toti sunt uniti de acelasi tel, "Exprimare prin teatru" chiar daca acest tel ia la fiecare dintre noi alte forme.

mytza said...

super piesa andreea ;)
mi a placut super mult
felicitari trupei pt munca depusa ;)

iulia Gâţă said...

salut. vreau si eu sa devin voluntar al crucii rosii sibiu si nu stiu cum trebuie sa actionez.
sper sa primesc un raspuns

Anonymous said...

hei, dar ce se intampla cu voluntarii crucii rosii?din decembrie nu au mai facut nimic? asteptam noutati.eu urmaresc indeaproape blogul, deoarece vreau sa stiu ce se mai intampla in organizatia in care am muncit cu atata pasiune vreo 2 ani de zile.acum sunt departe de sibiu, dar totusi mi-ar placea sa stiu ca cineva mai lucreaza acolo.

radiowhisper.com said...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

carucioare said...

super piesa

Carucioare said...

Felicitari!!!

Maria said...

Felicitari trupei pentru efortul depus. La cat mai multe piese reusite.

Maria said...

Felicitari. Foarte frumoasa aceasta piesa de teatru,sunt sigura ca a iesit extrem de bine.