Monday, February 18, 2008

Carnaval de Valentine's Day

Indragostiti sau nu, voluntarii Crucii Rosii Sibiu au sarbatorit Valentine's Day asa cum se cuvine. S-au costumat de carnaval, au format cupluri celebre si vai ce s-au mai distrat. Au fost prezente personaje precum Scufita Rosie in varianta moderna, o rusoaica, Printesa sifonata, Omul negru, tiganci, Fetita cu codite, o bucatareasa, domnul suzeta, Bubulina s.a.m.d.

Pentru ca era o zi in care iubirea plutea in aer mai mult decat in alte zile, voluntarii au organizat casatorii pentru 24 de ore si au unit cu acte in regula Printesa sifonata cu Omul negru, rusoaica cu un motociclist, Domnul Suzeta cu Bubulina, acestea fiind doar cateva dintre cuplurile initiate in taina casatoriei alaturi de nasi, maestrul de ceremonie, certificate de casatorie si cadouri de nunta - prezervative.

Ca totul sa fie complet, voluntarii au organizat concursuri precum: dansul cu presa, moneda buclucasa, o minge pentru amandoi, concurs de dans. Premiile au fost garantate pentu toti concurentii si au fost oferite de Nadine Pub si Cucea Rosie Sibiu.

Dupa ore intregi de zbenguiala toata lumea a plecat acasa fericita si asteptand urmatorul pretext de distractie.


No comments: