Tuesday, March 11, 2008

cautam voluntari pentru interventie dezastre :)

Acum te poti alatura detasamentului de interventie al Crucii Rosii Sibiu! Este momentul sa fim aproape de oameni. Este timpul sa ajuti. Inscrie-te in programul de voluntariat de interventie in caz de dezastre.

A inceput campania de recrutare de voluntari pentru echipa de interventie si prim ajutor in caz de dezastre. Daca ai 18 ani impliniti si vrei sa ajuti, esti omul pe care il cautam. Acum ai ocazia sa te implici, sa iti faci prieteni si sa inveti primul ajutor premedical.

Interventia in caz de dezastre este o activitate de baza a Crucii Rosii si presupune o disponibilitate permanenta in eventualitatea aparitiei unei situatii de criza. In astfel de momente interventia noastra este imperativa si prezenta voluntarilor esentiala.

Tot ce iti trebuie este timp liber, dorinta de a ajuta, chef de viata, un curriculum vitae si adresa la care ne poti gasi. Sediul nostru este pe str. Xenopol nr. 1. Poti veni sa te inscrii pentru programul de interventie in caz de dezastre in fiecare zi de luni pana vineri intre orele 9-17.

No comments: