Friday, April 18, 2008

Aventuri, teatru, voluntariat sau mai scurt "Patanii de voluntar"


"Bai fata, in secolul banului tu faci munca mocca??! Esti dusa, nu gluma."

Si totusi Tia nu il asculta pe Alex, fratele ei. Face voluntariat pentru ca ii place si crede cu adevarat ca poate sa faca ceva pentru binele comunitatii in care traieste. "Patanii de voluntar" este piesa voluntarilor Crucii Rosii Sibiu si este o comedie de zile mari. O oglinda hi-tech poarta spectatorii prin viata Tiei, personajul principal al piesei. Tia este o adolescenta speciala. De ce speciala? Pentru ca face ceva special. Este voluntara intr-o lume in care uitam adesea ca faptele mari nu sunt pe bani.

Cu o mama pusa pe scandal si cu un frate maestru in comentarii nepotrivite, Tia incearca sa ajunga sa isi intalneasca colegii cu care face voluntariat trecand pe cat de mult posibil neobservata. Dar de unde? Familia e cu ochii pe ea la tot pasul si Tia abia poate sa miste un deget. Dar se descurca. Cum reuseste sa treaca de toate si sa impace si capra si varza, aflati sambata de la ora 20.

Pavilionul Multifunctional 2007 din Sibiu va gazdui comedia "Patanii de voluntar" sambata cu incepere de la orele 20. Intrarea este libera.

Nu uitati sa va luati un pix si o foaie sa luati notite. Nu se stie niciodata cand veti avea nevoie de voluntariat si atunci sa stiti unde sa apelati. "Patanii de voluntar" prezinta cenusiul cotidian intr-o aura roz de veselie.

Te asteptam :)

No comments: