Monday, May 11, 2009

Saptamana Nationala a Voluntariatului la Crucea Rosie Sibiu

Saptamana 11 – 17 mai este dedicata voluntariatului in toata tara. Organizatiile non guvernamentale din Romania vor defasura in aceasta perioade actiuni publice in care vor promova si sprijini voluntariatul. Totodata este o ocazie ideala pentru ca oricine sa se implice in programele desfasurate de ONG-uri.

Saptamana Nationala a Voluntariatului se adreseaza voluntarilor din toata tara dar si celor care doresc sa fie voluntari fie si pentru o perioada foarte scurta de timp. In aceasta perioada se desfasoara actiuni prin care se promoveaza voluntariatul si oamenii sunt incurajati sa desfasoare activitati pro bono, in spiritul declaratiei Natiunilor Unite „Noi oamenii, avem puterea de a schimba lumea”.

Programul desfasurat in perioada 11 - 17 mai, Saptamana Nationala a Voluntariatului, este menit sa puna in evidenta contributia voluntarilor la dezvoltarea comunitatii si sa atraga sprijinul celorlalti pentru activitatile voluntarilor si pentru recunoasterea meritelor acestora.


Dati click pe imagine pentru marire

Crucea Rosie Romana, filiala Sibiu te invita pentru sapte zile sa incerci sa schimbi ceva sau pe cineva in bine, sa iei initiativa si sa iti pui ideile in practica, sa contribui la schimbarea lumii... cu alte cuvinte sa fii altfel!

Nu uita sa iti notezi in agenda Saptamana Nationala a Voluntariatului intre 11 - 17 mai 2009. Pentru mai multe detalii despre ce inseamna voluntariatul, cum si unde se poate face cauta-ne pe http://voluntar.blogspot.com sau la crsibiu@yahoo.com.

Partenerii Crucii Rosii Romane, filiala Sibiu in Saptamana Nationala a Voluntariatului sunt: GWM Ecologic (Schuster & Co Ecologic), ProVobis – Centrul National de Promovare a Voluntariatului alaturi de Reteaua Nationala a Centrelor de Voluntariat, Scoala Generala nr.21, Scoala Generala Radu Selejan.

Exprima-te prin fapte! Fii voluntar!

Andra Gligor
Coordonator voluntari

No comments: