Friday, October 02, 2009

Exprima-te prin teatru !Fii alaturi de noi! Fii fara limite !Fii tu!



De ceva timp te gandesti ca vrei sa schimbi ceva , vrei ca lumea sa fie informata cu privire la un subiect , vrei ca lumea sa te asculte si sa-ti vada ideile , daca esti tu cel despre care vorbesc alatura-te noua!Sunt MANDY coordonatorul Clubului de teatru din cadrul Crucii Rosii Sibiu .

Care este algoritmul punerii in scena a unei piese? ....

Orice subiect pe baza caruia trebuie facuta o piesa este analizat si apoi se pun in discutie ideile ....Pentru a nu pierde timpul, coordonatorul scrie scenariul, urmarind un fir narativ cat mai simplu, care cuprinde cauzele , momentul de tranzitie si mai ales consecintele problematicii repsective.

Cand ajung la sedinta de teatru unde ma intalnesc cu minunata trupa a Clubului dezbatem scenariu , adaugam sau taiem replici ...Aceste replici reprezinta un schelet caruia se vor atasa improvizatiile;

aici nu trebuie sa te chinui sa inveti replicile pe de rost ...totul vine de la sine . Regia o facem impreuna stabilim intrarile , iesirile elementele artistice...

Scopul acestu Club de teatru? Transmiterea unor mesaje educative! Noi tragem semnalele de alarma, tu poti fi cel care ne asculta sau poti fi unul dintre cei care le transmite, alaturi de noi.

Ti-e teama ca vei avea trac pe scena? asta nu reprezinta o problema, la Cruce suntem o familie! Ne sustinem reciproc si ne incurajam unii pe ceilalti!!



EXPRIMA-TE PRIN TEATRU, FII ALATURI DE NOI, FII FARA LIMITE, FII TU .

1 comment:

Anonymous said...

Da da, long live voluntariatul si voluntarii :) Keep up the good work!